Automatske mašine za ispitivanje materijala do 100 kN sa Nexygen softverom

Automatske mašine za ispitivanje materijala do 100 kN sa Nexygen softverom

Univerzalne AMETEK STC mašine LD serije poznatog proizvođača Lloyd Instruments obezbeđuju: testiranje materijala u laboratorijama, kontrolu kvaliteta u toku proizvodnje, a imaju primenu i u obrazovnim ustanovama. Mašinama je moguće izvršiti ispitivanje materijala (na kidanje, kompresiju i ekstenziju) u opsegu do 5 do 100 kN, bilo da su u pitanju rutinski ili kompleksni testovi. Mašine su dvokolonske, opremljene kontrolnom konzolom koja se nalazi sa strane i obezbeđuje izvršavanje testa jednostavnim pritiskom na taster.


Uz AMETEK STC kontrolni softver NEXYGENPlus ispitna mašina se može povezati sa računarom pri čemu se procesiranje rezultata obavlja u Windows okruženju.


Bilo da ste iskusni korisnik ili tek ulazite u svet ispitivanja materijala, NEXYGENPlus vam omogućava savršenu kontrolu, pouzdanost i analizu podataka.


Osnovne karakteristike NEXYGENPlus 4.18

  • jednostavan za upotrebu
  • široka baza standarda – pristupite našoj ogromnoj bazi prethodno definisanih testova, pedantno usklađenih sa međunarodnim standardima kao što su ASTM, DIN, EN i ISO.
  • sigurnost i sledivost
  • Excel i Word kompatibilnost
  • napredni sigurnosni modul

Na raspolaganju je veliki izbor držača ispitnog uzorka, mernih ćelija za ispitivanje tenzije i kompresije, kao i širok izbor ekstenziometara.


U programu imamo i mašine TA1Plus serije za ispitivanje teksture materijala (sa primenom u testiranju prehrambenih proizvoda).


Za više informacija kliknite ovde.